Thursday, 19 July 2012

assalamualaikum .. pembuka bicare . terlalu lame2 aku tak update blog . first thing , aku nak bagitahu , alhamdulillah. aku dah sambung belajar dekat UITM Melaka :) Okay , nak cerite sikit life dekat sini macam mane . Memang terlalu berbeza dengan alam sekolah menengah , Yes ! really different thing ! Kawan2 ramai, serius dalam belajar . Nak tak nak, aku jugak kene serius dalam belajar . Okay , sikit entry pasal life dekat u . Malas nak cite banyak. Ade sikit lagi entry pasal lain kat bawah  , Terus chill okey :)
Capital 'F' and capital 'A' . ?? Whos that ? dont know . but itu laah yg aku nak cite , nnt continue . nak kua jap. daa

No comments:

Post a Comment